w3c

Selaa tuoteryhmiä

w3c

Yrityksemme

Komponenttikauppa.fi on toisenlainen yksinomaan PC-komponentteihin erikoistunut kotimainen ja oikeasti halpa verkkokauppa. Se on suunnattu erityisesti koneensa itse kokoaville pelaajille tai muille alan harrastajille, jotka vaativat vain parasta ja tietävät, mitä komponentteja huippukoneisiinsa tarvitsevat.

Kaupan erikoisuutena on valikoima. Kaikki komponentit on tarkoin valittu markkinoiden suosituimmista PC-komponenteista, mukana ainoastaan tunnetuimpien valmistajien merkkejä, uutuuksia sekä testivoittajia tai testimenestyjiä. Esim. muutaman kympin halpanäytönohjaimia valikoimaan ei ole otettu lainkaan ja eri malleista on kelpuutettu pääosin ainoastaan nopeimmat OC-mallit..

Tämä tarkoittaa, että sivuillamme on ainoastaan murto-osa koko tuotevalikoimastamme. Älä siis epäröi kysyä, mikäli mielessäsi tai tarpeissasi on osia tai komponentteja, mitä et sivuiltamme löydä.

Hinnat pyrimme pitämään selkeästi keskimääräistä halvempina ja vähintäänkin houkuttelevina ilman kompromisseja, palvelusta, takuusta tai mistään muustakaan tinkimättä. Paitsi useiden yhteistyökumppaneiden avulla, tuomme myös omien myyntikanaviemme kautta yksittäisiä komponentteja todella edullisesti, jolloin voit tehdä todella halpoja löytöjä..

YHTEYSTIEDOT

Komponenttikauppa.fi
Santakatu 2 D 51
00180 Helsinki
P. 050-527 4683
Y-tunnus: 2732107-4
myynti@komponenttikauppa.fi

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: